Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013

Left-news Αποκλειστικό: Πληρώνουμε τον Όμιλο Κυριών Φίλων Αστυνομίας!

Συντάκτης Left-News

Σαμαράς-Δένδιας κερνάνε, οι...φίλες των φίλων της Αστυνομίας πίνουν. Και μάλιστα στην υγειά μας. Γιατί οι κάτι περισσότερο από 100 χιλιάδες ευρώ (το χρονικό διάστημα της εκμίσθωσης δεν ορίζεται, σίγουρα αφορά το 2012) με τις οποίες πληρώθηκε ο συγκεκριμένος όμιλος από τον κρατικό προϋπολογισμό δεν είναι και μικρός όταν κλείνουν νοσοκομεία και σχολεία ή όταν κόβουν μισθούς, συντάξεις και εφάπαξ. Όπως βλέπετε και στο έγγραφο το οποίο υπάρχει στην Διαύγεια, στις 18 Σεπτεμβρίου του 2012, η ελληνική αστυνομία εγκρίνει το ποσό των 101.885,19 “για την μίσθωση των οικημάτων υπηρεσίας Ελληνικής Αστυνομίας”.

Μέχρι εδώ (που λέει ο λόγος) καλά. Όταν όμως το μάτι σου πέφτει στο όνομα του δικαιούχου, εκεί καταλαβαίνεις ότι η φράση Μεϊμαράκη όχι μόνο ακολουθεί τη συγκυβέρνηση αλλά μάλλον τελικά είναι και το κεντρικό τους σύνθημα καθώς εκεί συναντάς τον “Όμιλο Κυριών Φίλων της Αστυνομίας Πειραιά” με ΑΦΜ 090196314! (κλικ στην εικόνα για μεγένθυση)

Φυσικά και κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί με βεβαιότητα ότι το τίμημα για την ενοικίαση είναι υψηλό ή χαμηλό. Βέβαια με 100 χιλιάδες ευρώ το χρόνο, δηλαδή σχεδόν 8 χιλιάδες το μήνα, έχουμε την εντύπωση ότι μπορεί ο καθένας να βρει, ειδικά αυτή την εποχή, ένα πολύ καλό και άνετο για τις υπηρεσίες (sic) της ΕΛ.ΑΣ κτίριο. Εκτός φυσικά και αν οι φίλες των φίλων της Αστυνομίας του Πειραιά έχουν αναλάβει και τα κουλουράκια για την πρωινή και μεσημεριανή βάρδια....