Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013

Φράση ακροδεξιών στην προκήρυξη (;)Σύμπτωση ή πραγματικότητα; Σίγουρα πάντως χρήζει μελέτης η αναφορά φράσης που υπήρχε ήδη στο διαδίκτυο (σε σχόλιο κάτω από βίντεο ακροδεξιών) η οποία αυτούσια χρησιμοποιείται και στην προκήρυξη της πρωτοεμφανιζόμενης “νέας οργάνωσης” που ανέλαβε το Σάββατο το βράδυ την ευθύνη για την δολοφονία των δύο χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο.

Πρόκειται για φράση η οποία βρίσκεται στον ιστότοπο “youtube” στο βίντεο “Άδωνις Εγώ πούλησα Στους Τούρκους τη Μαρίνα Μυτιλήνης” το οποίο έχει ανέβει από τον χρήστη “Leonidas Spartiatis” από τις 22 Ιανουαρίου 2013. 
Στο πλαίσιο αυτό ο χρήστης σχολιάζει: “Υπάρχει Έλληνας που να δηλώνει με υπερηφάνεια ότι ξεπούλησε δημόσια ΕΛΛΗΝΙΚΗ περιουσία στους Τούρκους; Προφανώς όχι!

"Έλληνες" όμως που να το κάνουν, δυστυχώς υπάρχουν! Είναι οι απόγονοι του Εφιάλτη, του Νενέκου, του Πηλίου Γούση και των δωσιλόγων της Κατοχής!

Ένα από αυτά τα ανθελληνικά τομάρια, είναι ο αμετανόητος μνημονιοδούλος, προκλητικότατος και σιχαμερός πατριδέμπορας, Άδωνις Γεωργιάδης!

Ακούστε και φρίξτε με αυτά που λέει στο βίντεο!

ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ (!!!) ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!”


Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία η φράση “ Είναι οι απόγονοι του Εφιάλτη, του Νενέκου, του Πηλίου Γούση και των δωσιλόγων της Κατοχής!”, φράση δηλαδή που χρησιμοποιείται από ακροδεξιούς στο διαδίκτυο, χρησιμοποιείται και στην προκήρυξη...