Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014

Όταν ο νεαρός Άδωνις Γεωργιάδης συνατούσε τον Κώστα Πλεύρη...(Βίντεο)


Αρχές του 1997 και ένας νεαρός κάνει την εμφάνισή του στην εκπομπή του γνωστού φασίστα -καταδικασθέντα στα ελληνικά δικαστήρια- ιδρυτή της 4ης Αυγούστου, Κώστα Πλεύρη.

Ο σκοπός της παρουσίας του είναι η "αγάπη για την ελληνική γλώσσα", όπως προλογίζει ο Πλεύρης ο οποίος δηλώνει εντυπωσιασμένος.."Μεγάλη μου τιμή" απαντά στο νοσταλγό του φασισμού, καλακευμένος ο καλεσμένος του.
Ο λόγος για τον απλό -τότε- βιβλιοπώλη Άδωνι Γεωργιάδη. Πρόκειται για μία από τις πρώτες, αν όχι τη παρθενική εμφάνιση του πρώην υπουργού της ΝΔ στην ελληνική τηλεόραση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο σημερινό ΑΡΤ Tv, πρώην Τηλεαστυ, τότε Telecity, ιδιοκτησίας του πρώην προέδρου του Γεωργιάδη στο ΛΑΟΣ.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορέιτε να παρακολουθήσετε τα πρώτα βήματα του κ. Γεωργιάδη ο οποίος αφού έκανε τη διαφήμιση στην εταιρεία του, συνέχισε με “αστεία” για τους...Εβραίους...ενώ δεν ξέχασε να προβάλλει τη γενναιότητά του, δηλώνοντας έτοιμος να δώσει τη μάχη για “να πάρουμε την πόλη...”

Λίγα χρόνια αργότερα, ο τηλεβιβλιοπώλης θα πουλάει τα γεμάτα ρατσιστικό δηλητήριο βιβλία του Πλεύρη από το ίδιο κανάλι και όχι μόνο...