Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011

Αγώνας δρόμου για τη μη υπογραφή Σαμαρά από Κρανιδιώτη-Μανώλη και...Κουβέλη!


Αγώνα δρόμου, ο καθένας για τους δικούς του πολιτικούς λόγους, έχουν εξαπολύσει στελέχη της ΝΔ και η Δημοκρατική Αριστερά για να μην υπογράψει την επιστολή που ζητούν οι Ευρωπαίοι ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς. 
 

Με πρωταγωνιστές τον Φαήλο Κρανιδιώτη και τον Γιάννη Μανώλη, οι οποίοι με δημόσιες τοποθετήσεις του ο μεν πρώτος χαρακτήρισε ως «χάρτινη απειλή» τις ευρωπαϊκές προειδοποιήσεις περί μη εκταμίευσης των 8 δισ. ευρώ ενώ ο υπεύθυνος συνδικαλιστικού του κόμματος, ζήτησε «να μην υπογράψει» ο κ. Σαμαράς καθώς όπως είπε «ζητούν υπογραφή σε λευκό χαρτί».

 

Από κοντά και η Δημοκρατική Αριστερά η οποία αφού ξεσπάθωσε μέσω του Γρηγόρη Ψαριανού στην εκπομπή “Πρωταγωνιστές” εξυμνώντας τον πρώην γραμματέα της νεολαίας της χούντα και επικεφαλής του “Ελληνικού Μετώπου”,Μάκη Βορίδη, σήμερα επέλεξε να ανοιχτεί και στην πλευρά της ΝΔ. Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος του κόμματος, Φώτης Κουβέλης ζήτησε από τον Αντώνη Σαματά «να μην υπογράψει τις δεσμεύσεις που ζητούν οι Βρυξέλλες» κάνοντας λόγο για «καθ' υπέρβαση απαίτηση» των δανειστών.