Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2011

Πλεύρης - Γεωργιάδης: Ζήτω η συγκυβέρνηση του νεοφασισμού (Βίντεο)


Αρχές του 1997 και ένας νεαρός κάνει την εμφάνισή του στην εκπομπή του γνωστού φασίστα -πρόσφατα καταδικασθέντα στα ελληνικά δικαστήρια- ιδρυτή της 4ης Αυγούστου, Κώστα Πλεύρη.

Ο σκοπός της παρουσίας του είναι η "αγάπη για την ελληνική γλώσσα", όπως προλογίζει ο Πλεύρης ο οποίος δηλώνει εντυπωσιασμένος.."Μεγάλη μου τιμή" απαντά στο νοσταλγό του φασισμού. Ο λόγος για τον απλό βιβλιοπώλη τότε, Άδωνι Γεωργιάδη. Πρόκειται για μία από τις πρώτες του, αν όχι τη πρώτη, εμφάνιση του σημερινού υφυπουργού στην ελληνική τηλεόραση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο σημερινό Τηλεαστυ, τότε Telecity, ιδιοκτησίας του σημερινού προέδρου του ΛΑΟΣ.


Στο βίντεο που ακολουθεί μπορέιτε να παρακολουθήσετε τα πρώτα βήματα του "μπουμπούκου" υφυπουργού ο οποίος αφού έκανε τη διαφήμιση στην εταιρεία του, συνέχισε με “αστεία” για τους...Εβραίους...ενώ δεν ξέχασε να προβάλλει τη γενναιότητά του, δηλώνοντας έτοιμος να δώσει τη μάχη για “να πάρουμε την πόλη...”

Λίγα χρόνια αργότερα, ο τηλεβιβλιοπώλης υφυπουργός θα πουλάει τα γεμάτα ρατσιστικό δηλητήριο βιβλία του Πλεύρη από το ίδιο κανάλι και όχι μόνο...

Έτσι για να θυμούνται οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ποιους έχουν βάλει στη...συγκυβέρνησή τους: