Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011

Οι κωλοτούμπες του Καρατζαφέρη: "Ποιος εμπιστεύεται τον Παπαδήμο;" (Βίντεο)


Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι γνωστός για τις πολιτικές κωλοτούμπες του. 

Από τη διπλή πολιτική γραμμή που ακολουθεί ανάμεσα στην ακροδεξιά και τη δήθεν δημόσια κεντρώα, μετριοπαθή στάση που κρατάει μέχρι και τη καλυμμένη πολιτική ρητορεία του μίσους ή τη "συστράτευση για το καλό της πατρίδας". 


Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η παρακάτω δήλωση που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, εκεί όπου ο πρόεδρος του ΛάΟΣ προτείνει για νέο πρωθυπουργό κοινής αποδοχής το Κωστή Στεφανόπουλο. 

Το ζήτημα δεν είναι η πρότασή του, άλλωστε ο Καρατζαφέρης "τα έχει πεί όλα" ακριβώς για να βγαίνει αργότερα στα φιλικά προσκείμενα ΜΜΕ και να δηλώνει πως "δικαιώθηκε” ή πως ήταν πρόταση του ίδιου ή του κόμματός του ήταν αυτή που επικράτησε. 

 

Το ζήτημα λοιπόν είναι ο τρόπος που καταφέρετε ενάντια στον Παπαδήμο, στη δική του -υποτίθεται- πρόταση για τη θέση του νέου πρωθυπουργού. "Τώρα να βάλουμε τον Προβόπουλο, τον Παπαδήμο κτλ; Ποιος τους εμπιστεύεται, ποιος τους γνωρίζει, ποιος ξέρει το ανάστημα που έχουν;" ήταν το ερώτημα που έθετε από το δελτίο ειδήσεων του Mega, μόλις 5 μήνες πριν...


Δείτε το Βίντεο: