Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011

Μαυρουδής Ψαριανός


Ότι και να γράψει ή να σχολιάσει κάποιος για τη σημερινή εκπομπή του γνωστού πρασινοφρουρού Θεοδωράκη θα είναι λίγο. Το ξέπλυμα στο νέο καθεστώς ήταν αριστοτεχνικό, έτσι όπως μόνο η ίδια εκπομπή γνωρίζει να το πράττει.

Το μήνυμα, “Δημοκρατία έχουμε, όλοι μπορούν να συμμετέχουν ακόμη και οι ακροδεξιοί” ήταν το κεντρικό ζήτημα που θέλησε να περάσει στους τηλεθεατές με βασικό στοιχείο τον αντιαριστερισμό και αντικομμουνισμού.

Σε πρώτο κάδρο, το καλό και άδικα χαρακτηρισμένο και στιγματισμένο παιδί, ο Μαυρουδής Βορίδης, ο οποίος σας άλλος “αμαρτωλός” έκατσε δίπλα στον “πάτερ-Θεοδωράκη” και έκανε τη προσωπική του εξομολόγηση. 

“Δεν είμαι τόσο κακός όσο με παρουσιάζουν. Ήταν ένα παιδικό λάθος (για το οποίο δεν μετανιώνω) ήταν έτσι οι εποχές, η κακή στιγμή με έκανε γραμματέα της νεολαίας της ΕΠΕΝ. Η λάθος ώρα με έφτασε στο σημείο να κυνηγάω ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ με τσεκούρια. Ο Λεπέν δεν είναι φίλος μου. Είναι πρώην μου” και λοιπές αηδίες παρακουλούθησαν σήμερα οι τηλεθυεατές του ιδιοκτήτη ακριβού ρεστοράν στο κέντρο της Αθήνας. 

 

Στο δεύτερο πλάνο η παρουσία του Γρηγόρη Ψαριανού. Ίδια στοιχεία με το φασίστα Βορίδη. Μετανιωμένος αριστερός ο Γρηγόρης, αφού έβαλε εναντίον της Αριστεράς έφτασε στο σημείο να ξεπλένει τον φίλο του Μαυρουδή και να καταγγέλλει για φασισμό τα Αριστερά και κομμουνιστικά κόμματα. 

“Δεν το εννοούσα τότε” δήλωσε αρχικά όπως ο συνοδοιπόρος του Βορίδης μιλώντας για τη φράση του “να καεί να καεί το μπουρδέλο η βουλή” που είχε ξεστομίσει στα δοκιμαστικά της ίδιας εκπομπής πριν από 4 χρόνια. “Ήταν μια άτυχη στιγμή. Ένα νοθευμένο ποτό, μία απερισκεψία. Η βουλή πρέπει να υπάρχει. Ακόμη και η χρυσή αυγή είναι παρεξηγημένη, όπως ο Μαυρουδής. Είναι πρώην φασίστες. Τους είδατε να δημιουργούν κάποιο πρόβλημα στο δημοτικό συμβούλιο, όπου έχει εκλεγεί ο συμπαθέστατος Μιχαλολιάκος; Εγώ με το Μιχαλολιάκο έχουμε τεράστιες διαφορές. Αλλά στα 4-5 βασικά ζητήματα συμφωνούμε...

Γιατί όχι λοιπόν με τη κυβερνώσα Αριστερά, όπως είναι το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς, να μην έχουμε ένα ευρύ φάσμα δυνάμεων για το καλό της χώρας. Κλείνοντας να τονίσω πως για όλα φταει ο ΣΥΡΙΖΑ, τα συνδικάτα, οι εργαζόμενοι, τα νοθευμένα ποτά και ο Τζίμης Πανούσης”.

ΥΓ: Η Άννα Διαμαντοπούλου είπε μόνο αλήθειες. Αλήθεια εσείς, ακούτε τον ήχο της δραχμής;!