Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2011

Αξιωματικός χτυπά μαθητή στο Μάντσεστερ (Δείτε το βίντεο)

Στο λύκειο του New Hampshire στο Μάντσεστερ της Αγγλίας, αξιωματικός χρησιμοποίησε υπερβολική βία, όταν πέταξε μαθητή πάνω σε τραπέζι στην καφετέρια του σχολείου.

Ο αξιωματικός Darren Murphy φαίνεται να σηκώνει τον 17 χρονο μαθητή, Frank W Harrington από την θέση του και να τον ρίχνει στο τραπέζι, σύμφωνα με υλικό που ανέβηκε στο διαδίκτυο την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου.

Ο Michael Proulx, 17 ετών που μαγνητοσκόπησε το σκηνικό, είπε πως αρκετοί καθηγητές, όπως και ο διευθυντής του λυκείου του ζήτησαν να διαγράψει το βίντεο, όμως εκείνος κατάφερε να το κρατήσει ως αποδεικτικό υλικό.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο  Harrington κατηγορήθηκε ότι έκλεψε την τσάντα της αδελφής του και ήταν τότε που ο λυκειάρχης μαζί με τον Murphy άρπαξαν το κλοπιμαίο από τα χέρια του μαθητή.
Ο μαθητής υποστήριξε πως είχε πάρει τη τσάντα της αδερφής του για πλάκα (μήπως αυτό είναι πιο λογική εξήγηση;) και έμεινε εμβρόντητος, όταν άκουσε ότι αποβάλλεται.
"Με άρπαξε από την πλάτη, με τράβηξε από το πίσω μέρος του κεφαλιού, αφού με τύλιξε με το χέρι του. Δεν ήξερα τι γινόταν.", είπε ο μαθητής.

Τελικά, το σχολείο τον απέβαλλε για 12 μέρες, μία μέρα επειδή έκλεψε την τσάντα και άλλες 11 επειδή βρέθηκε ένα μαχαίρι στην κατοχή του.

Ευτυχώς, το βίντεο με το περιστατικό κατάφερε να παραμείνει στο διαδίκτυο κι έτσι να αρχίσει μία έρευνα για το τι πραγματικά έγινε.

Δείτε το βίντεο: