Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011

Ο Σαουδάραβας, ο Τσάκας και στο βάθος ο Δαϊλάκης!


Μόνο τυχαία δεν φαίνεται να είναι η εμπλοκή του Σαουδάραβα Αλ Σαούντ με τον επαγγελματικό αθλητισμό και την οικονομικοπολιτική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Ο Σαουδάραβας που εκπροσωπείτε από κάποιον Βλάση Τσάκα (η περίπτωσή του θυμίζει Ψωμιάδη, Μπέο κτλ) έχει και πολιτκές διασυνδέσεις αφου όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ χθες είχε συνάντηση με τον πρώην βουλευτή της ΝΔ στη Δράμα, Σταύρο Δαϊλάκη προκείμενου να συζητήσουν το ενδεχόμενο ο τελευταίος να αναλάβει αντιπρόεδρος στο νέο σχήμα της της ποδοσφαιρικής εταιρείας!


Ο Βλάσης Τσάκας ο οποίος θα αναλάβει πόστο αντιπροέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όταν και εφόσον οι μετοχές περάσουν στα χέρια του πρίγκιπα, έχει ήδη αρχίσει το… σαφάρι προκειμένου να βρει τα πρόσωπα που θα μπουν στο νέο ΔΣ των «πράσινων».

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Τσάκας είχε συνάντηση στην Δράμα με τον πρώην βουλευτή της πόλης, Σταύρο Δαϊλάκη, με τον οποίο όπως επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος του Αλ Σαούντ, συζήτησαν για το ενδεχόμενο να συμμετέχει στο νέο διοικητικό σχήμα της ομάδας.


Οι δύο άνδρες συνδέονται με μακροχρόνια φιλία ενώ μαζί τους ήταν και ο υφυπουργός Χρήστος Αηδόνης.

Και το εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι, τυχαία η ανάμιξη -εφόσον είναι υπαρκτή η διάθεσή του να αγοράσει τον Παναθηναϊκό- τη δεδομένη στιγμή στη χώρα; Μήπως η αγορά της ΠΑΕ είναι απλά το κερασάκι, όπως είμαστε βέβαιοι, πολλοί έχουν σκεφτεί έτσι ώστε να έχει τη δυνατότητα να αγοράσει φτηνά στην Ελλάδα που ιδιωτικοποιεί τα πάντα πολύ φθηνά;