Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

"Kontra" στον φασισμό


Ακυρώθηκε τελικά η φερόμενη ως δεδομένη συμφωνία της νεοφασιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή με τον τηλεοπτικό σταθμό "Kontra Channel" για παρουσίαση εβδομαδιαίας εκπομπής. Η διοίκηση του σταθμού με ανακοίνωσή της ξεκαθαρίζει πως ο τηλεοπτικός σταθμός δεν έιχε καμία σχέση με την επίμαχη εκπομπή σημειώνοντας ότι η συγκεκριμένη ζώνη μετάδοσης ανήκει στον πρώην ιδιοκτήτη του σταθμού κ. Παπανικόλα. 


Ήδη πάντως "καταγγελίες" και τα "πύρινα κείμενα" δίνουν και παίρνουν από την συμμορία των χρυσαυγιτων, για το μιντιακό κατεστημένο που δεν αφήνει τις "ελεύθερες φωνές" να επικοινωνήσουν με τον λαό! 


Αναλυτικά η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού:

"To Kontra δεν είχε ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την επίμαχη εκπομπή που προαναγγέλθηκε για την Παρασκευή, με άτομο που ταυτίζεται με τις απόψεις της Χρυσής Αυγής. Η συγκεκριμένη ώρα “ανήκει”, βάσει σύμβασης, στον πρώην ιδιοκτήτη της συχνότητας κ. Παπανικόλα, που, εν αγνοία μας, προέβη σε αυτή την ενέργεια. Ο σταθμός, αμέσως μόλις ενημερώθηκε, ΑΚΥΡΩΣΕ την προβολή της εκπομπής και σε καμία περίπτωση δεν υιοθετεί τέτοιες απόψεις. To Kontra παραμένει σταθερά στην αντιμνημονιακή του θέση Kontra σε όλους!"