Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2011

Έδωσαν εκπομπή στη Χρυσή Αυγή - Να τους σταματήσουμε τώρα!
Στο “κάδρο” της πολιτικής σκηνής βάζουν Κυβέρνηση και καναλάρχες τη νεοναζιστική οργάνωση “Χρυσή Αυγή” μετά τη συμφωνία της τελευταίας με το τηλεοπτικό σταθμό “Contra Channel” για παρουσίαση εκπομπής κάθε Παρασκεύη.

Στην εποχή που ο συντηρητισμός και ο φόβος αυξάνονται και που η αναζήτηση “εσωτερικών εχθρών” ως απάντηση στην οικονομική κρίση διογκώνεται, η Κυβέρνηση τείνει χείρα βοηθείας στην εγκληματική οργάνωση, αφήνοντάς τη να δρα, χτυπώντας μετανάστες και Έλληνες αντιφασίστες, "παρέα" με την Ελληνική Αστυνομία.

Τα πρόσφατα περιστατικά στο Περιστέρι, στον Ασπρόπυργο και στον Άγιο Παντελεήμονα με πογκρόμ, πυροβολισμούς και μαχαιρώματα εναντίον Ελλήνων και ξένων πολιτών είναι ακόμη μία πρακτική της Κυβέρνησης Παπανδρέου η οποία κάνει τα "στραβά μάτια", θέλοντας να δημιουργήσει τεχνιτή μορφή φόβου στην κοινωνία.

Ήδη υπάρχει κάλεσμα από εκατοντάδες πολίτες έτσι ώστε μέσω του email του σταθμού (info@kontrachannel.gr ) και των τηλεφωνικών γραμμών (210 3489 000) να αποδοκιμαστεί η παρουσία των υμνητών του Χίτλερ στην ελληνική τηλεόραση.