Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

"Δεν είδα, δεν άκουσα" απαντούν οι Υπουργοί για τον Μ.Κυπραίο

Ένας-ένας οι υπουργοί νίπτουν τας χείρας τους για την τύχη του Μανώλη Κυπραίου, που δεν ακούει και δεν μπορεί να περπατήσει επειδή τα ΜΑΤ τού πέταξαν χειροβομβίδα κρότου - λάμψης μέσα σε στοά, όταν κάλυπτε δημοσιογραφικά τις διαδηλώσεις της 15ης Ιουνίου.

Ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης απάντησε στην ερώτηση του Γιάννη Δημαρά και του Αλέξη Τσίπρα ότι δεν γνωρίζει ασφαλιστικά κανέναν Μ. Κυπραίο, άρα δεν βοηθά!

"Από την επικοινωνία των υπηρεσιών του υπουργείου με τους ασφαλιστικούς φορείς δεν κατέστη προς το παρόν δυνατόν να διαπιστωθεί ποιος ήταν ο αρμόδιος ασφαλιστικός φορέας του Κυπραίου Μανώλη, κατά την επέλευση του ασφαλιστικού κινδύνου, προκειμένου το υπουργείο να παράσχει όλες τις απαραίτητες νομοθετικού περιεχομένου διευκρινίσεις αλλά και διευκολύνσεις προκειμένου να εξεταστεί τάχιστα η ασφαλιστική περίπτωση του εν λόγω ασφαλισμένου, τόσον όσον αφορά τη χορήγηση αναπηρικής σύνταξης όσο και την κάλυψη των δαπανών νοσηλείας" είναι η απάντηση.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ηλίας Μόσιαλος επικαλείται "γραφειοκρατικές δυσχέρειες" και ο Χρήστος Παπουτσής περιμένει να βγει η δικαστική απόφαση ή η ξεχασμένη ΕΔΕ που θα καταλογίζουν ευθύνες σε πρόσωπα και σε κρατικές υπηρεσίες, προκειμένου να αναλάβει το κράτος τις ευθύνες του. Συμπέρασμα: Το κράτος και αυτή η κυβέρνηση πετούν στα σκουπίδια τον Μ. Κυπραίο. Ή τον εκδικούνται.

Πηγή