Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

Ξύπνησε ο Πάγκαλος; Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ!

Το παιχνιδάκι της κόντρας με τα κόμματα της Αριστεράς ανέσυρε ο γηραιός αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, βάλλοντας εκ νέου κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου της Κ.Ο, Αλέξη Τσίπρα. Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα αποχής από τα ΜΜΕ, πιθανότατα λόγω των πολύμηνων διακοπών, ο Πάγκαλος ξύπνησε και είπε να συνεχίσει την πολιτική εξαπάτηση και τα χονδροειδή ψεύδη προς τον ελληνικό λαό. 

Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε το λουκέτο που έβαλαν 11 ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης με τον Πάγκαλο να θεωρεί πως για το κλείσιμό τους ευθύνη φέρει το κόμμα της Κουμουνδούρου!

«Κλείνουν έντεκα ξενοδοχεία στην Αθήνα επειδή οι εκλεκτοί του κ. Τσίπρα τα κατέστρεψαν», ήταν η φράση που χρησιμοποίησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, προσπαθώντας να μετατοπίσει αλλού τις ευθύνες της καθεστωτικής Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

Ξεχνώντας πως το μνημόνιο -που η δική του Κυβέρνηση έφερε στη χώρα- καταστρέφει καθημερινά την ζωή χιλιάδων ανθρώπων.

Κι αν πριν από λίγους μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο εύκολος στόχος, για να αλλάζει η πολιτική ατζέντα, σήμερα, η απάντηση με τους χιλιάδες πολίτες που βρέθηκαν και βρίσκονται στις κεντρικές πλατείες της χώρας είναι πιο αποστομωτική από ποτέ.